Τρόποι πληρωμής - όροι παράδοσης

Τρόποι πληρωμής

1.  Μέθοδος Αντικαταβολής  

 2. Πιστωτική κάρτα 
 Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Mastercard, VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας. Τα στοιχεία σας θα παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά  και δεν θα παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το κατάστημα μας Αχαρνων 59 ΑΘΗΝΑ θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 Συνεργαζόμενες τράπεζες: 
   •    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-8826982 ή στέλνοντας email στο info@warsisawa.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω της φύσης των εμπορευμάτων ή αποστολή τους γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο αποστολής που θέλει να χρησιμοποιήσει για να παραλάβει τα προϊόντα του.

Εντός Αθηνών οι παραδόσεις γίνονται με τα φορτηγά της εταιρίας μας σε καθορισμένες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108826982 η με e-mail.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Επίσης μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Αχαρνών 59 ,ΑΘΗΝΑ χωρίς επιβάρυνση!

Ακύρωση Παραγγελίας 
Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 210 8826982 και θα φροντίσουμε για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 8826982 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της "Επικοινωνία" εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.


Επιστροφή Προϊόντων 
Τα προϊόντα του καταστήματος www.warsisawa.gr έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Wars I Sawa. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. 
Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής (και για την αρχική παραγγελία και για την επιστροφή) επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. 
Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. 
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. 
Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. 
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας. 
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. 
Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Wars I Sawa έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. 
Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του Wars I Sawa με email ή στο τηλέφωνο 2108826982
Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Wars I Sawa - Αχαρνών 59 Αθήνα τκ10440

×
×
×
×
×
×
×